Udostępniasz relacje na Instagramie? Nie chcesz, aby były widoczne dla wszystkich Twoich znajomych? Dzięki odpowiednim ustawieniom prywatności możesz zmienić widoczność relacji i ukryć je przed wybranymi osobami. Jeśli jesteś ciekawy jak to zrobić, to koniecznie skorzystaj z naszej krótkiej instrukcji krok po kroku. Telefon w dłoń i zaczynamy!

Zrzuty z ekranu zostały wykonane na podstawie telefonu Huawei P20 Pro. System – Android 10

  1. Na liście wszystkich zainstalowanych aplikacji odszukaj Instagram i zaloguj się do konta;
  2. Przejdź do swojego profilu, klikając na ikonę swojego zdjęcia profilowego (prawy, dolny róg ekranu);
  3. Kliknij na ikonę hamburgera (trzy poziome kreski), znajdującą się w prawym, górnym rogu ekranu;
  4. Z menu wybierz „Ustawienia” (ikona zębatego koła);
  5. W ustawieniach konta przejdź do zakładki „Prywatność”;
  6. W obszarze „Interakcje” kliknij na kategorię „Relacja”;
  7. Kliknij na opcję „Ukryj relację przed” i z listy wyznacz osoby, które nie zobaczą Twojej relacji. Przy danym użytkowniku kliknij na przycisk „Ukryj”. Gotowe!

Pamiętaj, że powyższy zabieg spowoduje także, ukrycie transmisji wideo na żywo!

Pytania?

Masz problem? Potrzebujesz naszej pomocy/wskazówki? Skorzystaj z jednej dostępnych z opcji: napisz do nas w komentarzach korzystając z pola poniżej, skorzystaj z forum gdzie możesz uzyskać pomoc od innych użytkowników naszej strony lub wyślij do nas wiadomość!


guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments