Czy wiesz, że dzięki odpowiednim ustawieniom prywatności możesz zmienić widoczność treningów i ukryć je przed wybranymi osobami? Jeśli jesteś ciekawy jak to zrobić, to koniecznie skorzystaj z dzisiejszej instrukcji krok po kroku. To co, zaczynamy!

Zrzuty z ekranu zostały wykonane na podstawie telefonu Huawei P20 Pro. System – Android 10

  1. Na liście zainstalowanych programów znajdź i uruchom MapMyRun a następnie zaloguj się do swojego konta (jeżeli jeszcze nie masz pobranej aplikacji na swoim telefonie to zapraszamy do lektury naszego artykułu: MapMyRun – alternatywa dla Endomondo. Jak przenieść treningi?);
     
  2. Kliknij na ikonę hamburgera (trzy poziome kreski), znajdującą się w lewym, górnym rogu ekranu;
  3. Z listy wybierz zakładkę „Ustawienia”;
  4. W obszarze „Komunikacja” kliknij na opcje „Prywatność”;
  5. Przejdź do kategorii „Udostępnianie treningu” a następnie określ kto może zobaczyć Twoje treningi w aplikacji Map My Run (Twoi znajomi, czy też każdy użytkownik serwisu). Jeśli chcesz aby publikowane treści były widoczne tylko dla Ciebie, to zaznacza opcję „Mnie” (ukrycie Twoich informacji przed wszystkimi innymi użytkownikami może przyczynić się do wystąpienia problemów z takimi funkcjami jak na przykład wyzwania, zaproszenia do grona znajomych);

Pamiętaj, że aktualizacja ustawień prywatności wpłynie tylko na przyszłe aktywności!

Pytania?

Masz problem? Potrzebujesz naszej pomocy/wskazówki? Skorzystaj z jednej dostępnych z opcji: napisz do nas w komentarzach korzystając z pola poniżej, skorzystaj z forum gdzie możesz uzyskać pomoc od innych użytkowników naszej strony lub wyślij do nas wiadomość!


guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments