Nie chcesz otrzymywać powiadomień o kolejnych zaproszeniach do grona znajomych? A może nie chcesz być powiadamiany o tym, kto dołączył do Twojej listy facebookowych przyjaciół? Jeśli takie informacje według Ciebie są zbędne i chcesz je wyłączyć, to koniecznie skorzystaj z dzisiejszej krótkiej instrukcji krok po kroku. Pokażemy jak to zrobić. Telefon w dłoń i zaczynamy!

  1. Na liście zainstalowanych aplikacji znajdź Facebooka, uruchom program i zaloguj się do swojego konta.
  2. Kliknij na ikonę hamburgera (trzy poziome kreski), znajdującą się w prawym, górnym rogu ekranu a następnie rozwiń zakładkę „Ustawienia i prywatność” i przejdź do kategorii „Ustawienia”.
  3. W obszarze „Powiadomienia” kliknij na zakładkę „Ustawienia powiadomień”.
  4. W sekcji „Otrzymywane powiadomienia” kliknij na kategorię „Zaproszenia do grona znajomych”.
  5. Jeśli nie chcesz otrzymywać powiadomień o tym, że ktoś przesłał Ci zaproszenie do grona znajomych lub Twoje zaproszenie zostało zaakceptowane, to ustaw suwak w pozycji nieaktywnej (przesuń w lewą stronę) przy opcjach push, e-mail oraz SMS. Gotowe!

Pytania?

Dokładamy starań aby pomóc w możliwie przystępny sposób, ale musimy pamiętać iż rozwiązania technologiczne zmieniają się bardzo szybko. Tak więc, jeżeli spróbowałeś/aś postępować zgodnie z naszym poradnikiem a problem nadal występuje. Być może potrzebujesz dodatkowych wskazówek… lub zauważyłeś/aś, że instrukcja nie jest już aktualna i wymaga odświeżenia? Daj nam znać! Skorzystaj z jednej z dostępnych z opcji: skomentuj w polu poniżej lub wyślij do nas wiadomość, korzystając z formularza MAM PYTANIE

Komentuj Napisz do nas
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments