Twój znajomy udostępnia relacje, które wogóle Ciebie nie interesują? Wstrzymaj je! Wyciszenie czyjejś relacji nie oznacza usunięcia z grona znajomych lub rezygnacji z obserwowania danej osoby/grupy/strony. Nadal będziesz widzieć aktualne posty swojego instagramowego przyjaciela. Jeśli nie wiesz jak się do tego zabrać, to koniecznie skorzystaj z naszej krótkiej instrukcji krok po kroku. Telefon w dłoń i zaczynamy!

Zrzuty z ekranu zostały wykonane na podstawie telefonu Huawei P20 Pro. System – Android 10

  1. Uruchom aplikację Instagram i zaloguj się do swojego konta;
  2. Przejdź do obszaru „Relacje” – górna część aktualności;
  3. Przytrzymaj dłużej tę relację, którą chcesz wyciszyć;
  4. U dołu ekranu wysunie się małe menu. Kliknij na opcję „Wycisz”;
  5. Potwierdź swoją decyzję, klikając na przycisk „Wycisz relację”;
  6. Gotowe! Od tej pory nie będziesz już widzieć relacji swojego znajomego. Twój znajomy nie zostanie powiadomiony o wstrzymaniu przez Ciebie jego materiałów.

Pytania?

Masz problem? Potrzebujesz naszej pomocy/wskazówki? Skorzystaj z jednej dostępnych z opcji: napisz do nas w komentarzach korzystając z pola poniżej, skorzystaj z forum gdzie możesz uzyskać pomoc od innych użytkowników naszej strony lub wyślij do nas wiadomość!


Komentuj Nasze forum Napisz do nas

guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments