Twój znajomy udostępnia relacje, które wogóle Ciebie nie interesują? Wstrzymaj je! Wyciszenie czyjejś relacji nie oznacza usunięcia z grona znajomych lub rezygnacji z obserwowania danej osoby/grupy/strony. Nadal będziesz widzieć aktualne posty swojego facebookowego przyjaciela. Jeśli nie wiesz jak się do tego zabrać, to koniecznie skorzystaj z naszej krótkiej instrukcji krok po kroku. Telefon w dłoń i zaczynamy!

Zrzuty z ekranu zostały wykonane na podstawie telefonu Huawei P20 Pro. System – Android 10

  1. Uruchom aplikację Facebooka i zaloguj się do swojego konta, podając adres e-mail/numer telefonu oraz hasło;
  2. Przejdź do obszaru „Relacje” – górna część aktualności;
  3. Kliknij na tę relację, którą chcesz wyciszyć;
  4. Wyświetli się relacja. Kliknij na ikonę trzech poziomych kropek, znajdującą się w prawym, górnym rogu ekranu;
  5. Wysunie się menu z różnymi opcjami. Wybierz tę pierwszą o nazwie „Wstrzymaj relacje (imię znajomego)”;
  6. Potwierdź swoją decyzję, klikając na przycisk „Wycisz”;
  7. Gotowe! Od tej pory nie będziesz już widzieć relacji swojego znajomego. Prawda, że łatwe?

Pytania?

Masz problem? Potrzebujesz naszej pomocy/wskazówki? Skorzystaj z jednej dostępnych z opcji: napisz do nas w komentarzach korzystając z pola poniżej, skorzystaj z forum gdzie możesz uzyskać pomoc od innych użytkowników naszej strony lub wyślij do nas wiadomość!


Komentuj Nasze forum Napisz do nas

guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments