Nie chcesz aby wszyscy użytkownicy Map My Run przeglądali Twój profil, osiągnięcia, sprzęt, znajomych oraz wszystkie dane dotyczące ostatnich treningów lub tras? Możesz zmienić ustawienia prywatności! Jeśli nie wiesz gdzie szukać odpowiednich opcji, to koniecznie skorzystaj z naszej krótkiej instrukcji krok po kroku. Telefon w dłoń i zaczynamy!

Zrzuty z ekranu zostały wykonane na podstawie telefonu Huawei P20 Pro. System – Android 10

  1. Na liście zainstalowanych programów znajdź i uruchom MapMyRun a następnie zaloguj się do swojego konta (jeżeli jeszcze nie masz pobranej aplikacji na swoim telefonie to zapraszamy do lektury naszego artykułu: MapMyRun – alternatywa dla Endomondo. Jak przenieść treningi?);
     
  2. Kliknij na ikonę hamburgera (trzy poziome kreski), znajdującą się w lewym, górnym rogu ekranu;
  3. Z listy wybierz zakładkę „Ustawienia”;
  4. W obszarze „Komunikacja” kliknij na opcje „Prywatność”;
  5. Przejdź do kategorii „Udostępnianie profilu”;
  6. Określ, kto może oglądać Twój profil w aplikacji Map My Run (Twoi znajomi, czy też każdy użytkownik serwisu). Jeśli chcesz aby publikowane treści były widoczne tylko dla Ciebie, to zaznacza opcję „Mnie” (ukrycie Twoich informacji przed wszystkimi innymi użytkownikami może przyczynić się do wystąpienia problemów z takimi funkcjami jak na przykład wyzwania, zaproszenia do grona znajomych);

Bez względu na to, jakie są ustawienia prywatności Twojego profilu, niektóre informacje o koncie i szczegóły zawsze pozostaną prywatne w tym: wysokość, waga, wiek.

Więcej

Dostosowywanie ustawień prywatności – Map My Run

Pytania?

Masz problem? Potrzebujesz naszej pomocy/wskazówki? Skorzystaj z jednej dostępnych z opcji: napisz do nas w komentarzach korzystając z pola poniżej, skorzystaj z forum gdzie możesz uzyskać pomoc od innych użytkowników naszej strony lub wyślij do nas wiadomość!


guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments