Znajomi na Facebooku, po najechaniu Twojego profilu na karcie czaty widzą informacje o niedawno zawartych znajomościach? Zastanawiasz się jak ukryć ten fakt? Łap naszą krótką instrukcję krok po kroku. Zaczynamy!

  1. Wpisz w wyszukiwarce internetowej adres strony https://www.facebook.com/ a następnie zaloguj się do swojego konta podając adres e-mail oraz hasło;
  2. Po zalogowaniu się do swojego konta, kliknij na ikonę małej strzałki w dół i przejdź do zakładki „Ustawienia i prywatność”;

  3. Kliknij na kategorię „Ustawienia”;
  4. Z menu po lewej stronie kliknij na zakładkę „Prywatność”;
  5. W sekcji „Jak można Cię znaleźć i nawiązać z Tobą kontakt” sprawdź kto może zobaczyć Twoją listę znajomych”;
  6. Musisz mieć ustawioną opcję „Tylko ja” (lub wybrać konkretnych znajomych, którym chcesz udostępnić takie info). Jeśli masz inaczej, kliknij na przycisk „Edytuj” i wprowadź stosowne zmiany”;

Pytania?

Masz problem? Potrzebujesz naszej pomocy/wskazówki? Skorzystaj z jednej dostępnych z opcji: napisz do nas w komentarzach korzystając z pola poniżej, skorzystaj z forum gdzie możesz uzyskać pomoc od innych użytkowników naszej strony lub wyślij do nas wiadomość!


ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Wprowadź komentarz!
Twoje imię
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.