Decyzja o zablokowaniu facebookowego znajomego była zbyt pochopna i teraz tego żałujesz? Na szczęście blokowanie kontaktów nie jest czynnością nieodwracalną. Możesz w łatwy sposób przywrócić użytkownika do grona swoich znajomych. Jeśli nie wiesz gdzie szukać rozwiązania, to koniecznie skorzystaj z naszej krótkiej instrukcji krok po kroku. Zaczynamy!

  1. Uruchom przeglądarkę  internetową na swoim komputerze (w naszym przykładzie posługujemy się Google Chrome) a następnie wpisz w pasku adresu: https://www.facebook.com/;
  2. Zaloguj się do swojego konta, podając swój adres e-mail oraz hasło;
  3. Po zalogowaniu się do swojego konta, kliknij na ikonę małej strzałki w dół i przejdź do zakładki „Ustawienia i prywatność”;

  4. Kliknij na kategorię „Ustawienia”;
  5. Z menu po lewej stronie kliknij na zakładkę „Blokowanie”;
  6. W obszarze „Zarządzaj blokowaniem” przejdź do sekcji „Zablokuj użytkowników”;
  7. Jeśli chcesz przywrócić użytkownika do grona swoich znajomych, to kliknij na przycisk „Odblokuj”;
  8. Pojawi się nowe okienko dialogowe. Potwierdź chęć odblokowania znajomego. Taki użytkownik będzie mógł znów się z Tobą kontaktować oraz oglądać Twoją oś czasu (w zależności od Twoich ustawień prywatności). Pamiętaj, że jeśli znów będziesz chciał zablokować użytkownika, to musisz odczekać 48 godzin.

Pytania?

Masz problem? Potrzebujesz naszej pomocy/wskazówki? Skorzystaj z jednej dostępnych z opcji: napisz do nas w komentarzach korzystając z pola poniżej, skorzystaj z forum gdzie możesz uzyskać pomoc od innych użytkowników naszej strony lub wyślij do nas wiadomość!


Komentuj Nasze forum Napisz do nas

guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments