Udostępniasz relacje na Facebooku i Messengerze? Nie chcesz, aby wszyscy Twoi znajomi je widzieli? Dzięki odpowiednim ustawieniom prywatności możesz zmienić widoczność relacji i ukryć je przed wybranymi osobami. Jeśli jesteś ciekawy jak to zrobić w mobilnej aplikacji Facebooka, to dzisiejsza instrukcja może okazać się pomocna. To co, zaczynamy!

  1. Na liście zainstalowanych aplikacji znajdź Facebooka, uruchom program i zaloguj się do swojego konta.
  2. Kliknij na ikonę hamburgera (trzy poziome kreski), znajdującą się w prawym, górnym rogu ekranu a następnie przejdź do ustawień.
  3. W polu „Relacje” kliknij na zakładkę „Ustawienia relacji”.
  4. Określ kto może zobaczyć Twoją relację. Jeśli chcesz ukryć relacje tylko przed kilkoma osobami, a poza tym mają być one widoczne dla pozostałych znajomych, to zaznacz pole wyboru przy opcji „Znajomi i kontakty”, a następnie kliknij na „Ukryj relację przed”.
  5. Z listy wybierz te osoby, przed którymi chcesz ukryć relacje. Gotowe!

Pytania?

Masz problem? Potrzebujesz naszej pomocy/wskazówki? Skorzystaj z jednej dostępnych z opcji: napisz do nas w komentarzach korzystając z pola poniżej, skorzystaj z forum gdzie możesz uzyskać pomoc od innych użytkowników naszej strony lub wyślij do nas wiadomość!

guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments